04 янв, 16:01
Крижопільський цукровий завод (Вінницька область) відзначив тридцятий виробничий сезон рекордним показником ― на кінець грудня на підприємстві зварено із 840 тис. т цукрових буряків із цукристістю 19,1% близько 135,8 тис. т цукру, що становить 12,5% від загальноукраїнського виробництва.
Про це розповів директор підприємства Юрій Хомченко, повідомляє Рropozitsiya.com.
У 2016 році завод інвестував 38 млн грн у поліпшення технологічного процесу та підвищення якості продукції.
За словами директора підприємства, протягом останніх 10 років завод було серйозно реконструйовано задля нарощування обсягів переробки сировини до 8-9 тис. т/добу.
Хомченко зазначив, що тридцятий виробничий сезон заводу було відзначено рекордним показником ― на кінець грудня на підприємстві зварено із 840 тис. т цукрових буряків із цукристістю 19,1% близько 135,8 тис. т цукру, що становить 12,5% від загальноукраїнського виробництва.
«За нинішніх погодних умов, коли частину сировини доводилося забирати із засніжених кагатів, це дуже хороший показник», — коментують на Крижопільському цукровому заводі.
Инф. agravery.com
Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/302327.html
Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM