• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • KSG Agro інвестує 14 млн грн у розвиток свинарства і біоенергетики
    Опубликовано: 2016-12-06 15:30:00

    Агрохолдинг KSG Agro в 2017 році направить 12 млн грн на модернізацію і розширення свинокомплексу в селі Нива Трудова (Дніпропетровська область), ще 2 млн грн – на енергетичні проекти.

    Відповідно до прес-релізу компанії, інвестиції в свинарський напрямок обумовлені бажанням компанії примножити свої конкурентні переваги на цьому ринку, а також активно розвивати експорт поголів’я свиней на ринок Грузії.

    «Для нас абсолютним пріоритетом виступає розвиток свинарства. Це тим більш актуально, що ми розширюємо кількість покупців на грузинському ринку, де середня ціна м'яса на 20% вище, ніж на українському ринку», – зазначив голова наглядової ради KSG Agro Сергій Касьянов.

    Інвестиції в енергетичні проекти пов'язані з високою перспективністю біопалива – паливних пелет.

    За словами Сергія Касьянова, компанія обирає стратегію повільного зростання за рахунок поступового незначного збільшення земельного банку.

    «Ми реалізуємо програму співпраці з власниками земельних паїв в районах нашої присутності. Там, де незабаром закінчаться терміни договорів оренди, ми готуємо підписання договорів оренди на наступні періоди», – уточнив він.

    Також зазначаэться, що KSG Agro планує інвестувати прибуток, не виплачуючи дивіденди за підсумками 2016 року.

    Довідка: KSG Аgro – вертикально інтегрований холдинг. Займається виробництвом, зберіганням, переробкою і продажем зернових та олійних культур, а також свинарством. Наприкінці 2015 року земельний банк в Україні становив близько 63 тис. га.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.