• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні нові ціни на овочі
    Опубликовано: 2016-11-27 15:30:00

    Протягом поточного тижня в Україні змінилися ціни на овочі, що входять в так званий борщовий набір. Більшість овочів з набору почали дешевшати, і ціни знизилися приблизно на 15 відсотків за кілька днів.

    Однак виключення продавці зробили для ріпчастої цибулі - цей овоч за тиждень подорожчав на п'ять відсотків. 25 листопада на ринку «Шувар» морква і буряк реалізуються по три і дві з половини гривні за кілограм відповідно, і падіння цін досягло 15 відсотків. Картопля подешевшала на десять відсотків, і її продають по три гривні за кіло. А капуста подешевшала на 25 відсотків, і 25 листопада оптова ціна на цей овоч становила всього 1,8 - 2,5 гривні.

    Нагадаємо, що всі овочі з борщового набору різко подорожчали минулого тижня через складні погодні умови. Експерти відзначають, що в цьому році ціни на овочі з борщового набору знизилися в порівнянні з листопадом 2015 року, коли цибуля, буряк і морква коштували в два-три рази дорожче.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.