• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Морква та капуста стрибнули в ціні на 20% за три дні
    Опубликовано: 2016-11-17 20:30:00

    Білокачанна капуста та морква тільки за останні три дні подорожчали на 15-20%.

    За даними «Інфо-Шувар» на найбільшому в Західному регіоні гуртовому ринку «Шувар» білокачанна капуста та морква тільки за останні три дні подорожчали на 15- 20%. Так, станом на середу, 16 листопада, на майданчику для торгівля з автомобілів великим гуртом капуста пропонується за ціною 2,5-3,0 UAH/кг (0,08-0,10 €/кг), при цьому пропозиція по мінімальним цінам обмежена. Морква гуртом пропонується за ціною 2,8-3,0 UAH/кг (0,08-0,10 €/кг), слід відмітити що ціни на цю продукцію почали зростати ще тиждень тому, в порівнянні з п’ятницею, 11 листопада, зараз морква пропонується на 40% дорожче.

    Ціни картоплю та буряк залишаються відносно стабільними, в останнє їх підвищення на 10% та 30% було зафіксоване на минулих вихідних.

    Цибуля наразі є найстабільнішою позицією серед овочів «борщового набору», ціни на неї майже не міняються протягом листопада.

    Не дивлячись на зростання ціни, зараз овочі «борщового набору» на «Шуварі» помітно дешевше, ніж минулого року. За даними «Інфо-шувар» в середині листопада 2016 року морква, капуста та цибуля пропонувались в 3 рази дорожче, ніж зараз, ціни на буряк були в 2 рази вищими. В порівнянні з минулим роком майже не змінились ціни тільки на картоплю.

    infoindustria.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.