• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Хмельницькій області зарєєстровано АЧС у господарстві з 7 700 голів свиней
    Опубликовано: 2016-11-17 17:30:00

    У Хмельницькій області 13 листопада 2016 року в ТОВ «Подільський бекон», яке розташоване в с. Воронківці Старокостянтинівського району Хмельницької області було зареєстровано загибель свиней. За попередньою інформацією в ТОВ «Подільський бекон» утримується близько 7 700 голів свиней. Про це інформує прес-служба Держпродспоживслужби.

    При дослідженні відібраних проб біоматеріалу в Державному науково-дослідному інституті з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи (м. Київ) 14.11.2016 встановлено діагноз на африканську чуму свиней (АЧС) (звіт про результати дослідження № 007427 п.м./16 від 14.11.2016).

    Читайте також: Збитки від погіршення епізоотичної ситуації у 10 разів більші, ніж видатки на її стабілізацію

    З метою координації дій з локалізації та ліквідації спалаху АЧС проведено засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Старокостянтинівській райдержадміністрації, рішенням якої затверджено план з ліквідації АЧС, визначено межі епізоотичного осередку, зон захисту та нагляду.

    В осередку захворювання вживаються заходи з локалізації та недопущення поширення збудника АЧС

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.