• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Сквирський комбінат хлібопродуктів запустив виробництво органічних круп
    Опубликовано: 2016-11-03 18:30:00

    «Сквирський комбінат хлібопродуктів» (Київська область) запустив виробництво органічної крупи. Про це заявив генеральний директор компанії Віктор Дорошенко, повідомляє прес-служба Асоціації "Борошномели України".

    Він зазначив, що найближчим часом компанія має намір налагодити роздрібний продаж органічних круп під ТМ «Сквірянка».

    За словами Віктора Дорошенка, сировиною для даної продукції є зерно, яке постачається виключно сертифікованими господарствами і вирощується без застосування синтетичних мінеральних добрив, пестицидів та інших хімікатів.

    «Зберігається та переробляється органічне зерно окремо від традиційного з метою уникнення змішування. Крім того, кожен етап виробництва знаходиться під суворим контролем досвідчених спеціалістів», – додав він.

    Віктор Дорошенко підкреслив, що якість продукції компанії відповідає вимогам з органічного виробництва та переробки, що підтверджено сертифікатом «Органік Стандарт».

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.