«Сквирський комбінат хлібопродуктів» (Київська область) запустив виробництво органічної крупи. Про це заявив генеральний директор компанії Віктор Дорошенко, повідомляє прес-служба Асоціації "Борошномели України".
Він зазначив, що найближчим часом компанія має намір налагодити роздрібний продаж органічних круп під ТМ «Сквірянка».
За словами Віктора Дорошенка, сировиною для даної продукції є зерно, яке постачається виключно сертифікованими господарствами і вирощується без застосування синтетичних мінеральних добрив, пестицидів та інших хімікатів.
«Зберігається та переробляється органічне зерно окремо від традиційного з метою уникнення змішування. Крім того, кожен етап виробництва знаходиться під суворим контролем досвідчених спеціалістів», – додав він.
Віктор Дорошенко підкреслив, що якість продукції компанії відповідає вимогам з органічного виробництва та переробки, що підтверджено сертифікатом «Органік Стандарт».
agronews.ua
agrinews.com.ua