• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «Нібулон» спустив на воду вже четверте судно
    Опубликовано: 2016-10-29 17:30:00

    25 жовтня суднобудівно-судноремонтний завод «НІБУЛОН» спустив на воду чергове несамохідне судно проекту В2000, що призначене для експлуатації на Південному Бузі. Про це повідомляє прес-служба компанії.

    Усього підприємство має збудувати 8 таких суден, 6 з яких спустити на воду до кінця цього року.

    Спуск на воду нового судна, як і в попередні рази, проходив у робочому режимі, але з дотриманням усіх традицій та звичаїв.

    Наразі суднобудівники компанії  вже завершили виготовлення секцій блоків 6-9 (носовий край) та секцій 10-го блоку кормового краю п’ятого несамохідного судна проекту В2000. У листопаді буде запущене будівництво наступного шостого судна. Ще два судна із цієї ж серії будуть спущені на воду в наступному році.

    Нагадаємо, що несамохідні судна проекту В2000 працюють у тандемі з буксирами проекту 121. Один караван (буксир та 2 судна проекту В2000) за 1 рейс перевозить до 4 000 тонн зерна, що дорівнює більше 100 вантажівкам, знятим з автошляхів області.

    Ще влітку поточного року вже спущені на воду судна В2000  розпочали свою роботу на головній транспортній артерії Миколаївської області – річці Південний Буг. А в серпні вантажний флот компанії здійснив перший за останні 25 років рейс до с. Бузьке Вознесенського району. Загалом за дев’ять місяців 2016 року судноплавна компанія ТОВ СП «НІБУЛОН» транспортувала Південним Бугом 180 тис. тонн зернових та олійних культур.

    На сьогодні «НІБУЛОН» успішно здійснює водні перевезення. Так, у 2015/16 МР за допомогою власного вантажного флоту компанія перевезла внутрішніми водними шляхами 1,965 млн тонн сільгосппродукції. Після завершення реалізації інвестиційної програми компанії з відродження Дніпра та Південного Бугу як головних транспортних артерій України щорічний обсяг вантажоперевезень складатиме до 4 млн тонн зернових (3 млн тонн – Дніпром та 1 млн тонн – Південним Бугом), що розвантажить близько 60 тис. залізничних вагонів або близько 167 тис. вантажівок на рік.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.