• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Львівщині відкрили вже другу сімейну ферму за підтримки українсько-канадського проекту
    Опубликовано: 2016-10-29 15:30:00

    У селі Бабино Самбірського району відбулося  відкриття сучасної родинної ферми в рамках Українсько-канадського проекту Львівської аграрної дорадчої служби "Розвиток молочного бізнесу в Україні". Про це повідомляє прес-служба  Львівської ОДА.

    Зазначимо, що Львівська аграрна дорадча служба також подарувала родинній фермі сучасне доїльне обладнання фірми "DeLaval" та інші засоби, необхідні для комфортного утримання тварин. Ферма вже успішно реалізує молоко на місцевий молокозавод.

    Варто додати, що наприкінці вересня перша сімейна молочна ферма за підтримки проекту з’явилась у Жовківському районі. Вже до кінця цього року заплановано відкрити ще три – у Стрийському, Дрогобицькому та Бродівському районах.

    "Це дасть можливість збільшити кількість товаровиробників, успішно розвивати молочарську галузь і відчувати впевненість у завтрашньому дні, - коментує директор департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА Наталія Хмиз. - Тому створення сімейних ферм  є кроком до сталого розвитку та самозабезпечення селян".

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.