• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ДПЗКУ очікує на візит керівництва ССЕС наступного тижня
    Опубликовано: 2016-10-15 17:30:00

    Державна продовольчо-зернова корпорація України продовжує курс на ефективну співпрацю з головним партнером – Китайською національною корпорацією машинної промисловості та генеральних підрядів ССЕС. Про це повідомив в.о. голови правління ПАТ «ДПЗКУ» Олександр Григорович.

    «Для мене важливо докласти максимум зусиль для успішної реалізації спільного проекту України та КНР у сільськогосподарській сфері, який має велике значення для подальшої економічної та торговельної співпраці. Впевнений у значних перспективах такого співробітництва шляхом стабільного постачання українських зернових. Тим більше, що ми маємо підтримку українського Уряду у цьому питанні», - зазначив він.

    Олександр Григорович повідомив, що ДПЗКУ очікує на візит керівництва ССЕС вже наступного тижня.

    «Під час зустрічі ми обговоримо подальшу співпрацю в рамках укладеного договору та налагодимо дієву комунікацію. Зокрема говоритимемо про нарощення обсягів взаємної торгівлі та подальшої реалізації проекту відповідно до визначених договором стратегічних завдань», - додав в.о. голови правління держкорпорації.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.