• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На оптових ринках дешевшають лимони
    Опубликовано: 2016-10-08 14:07:50

    На оптових ринках України ціни на лимони продовжують знижуватися. Протягом тижня ці фрукти найбільше подешевшали в Одесі.

    Про це пише «АПК-Інформ: овочі та фрукти».

    Зокрема, на ринку «Початок» лимони великим оптом пропонуються по 40-50 грн/кг (1,38-1,73 євро/кг) в залежності від якості, а це на 11-17% дешевше, ніж тиждень тому.

    У Києві на оптовому ринку «Столичний» лимони за тиждень стали дешевшими на 10-12% і їхня вартість становить 36-38 грн/кг (1,25-1,32 євро/кг).

    В той же час, на ринку «Дубово» у Хмельницькій області оптові партії лимонів пропонуються по 32-36 грн кг, (1,11-1,32 євро/кг) а це в середньому на 10% дешевше, ніж тижнем раніше.

    Зниження цін аналітики ринку пов'язують зі збільшенням поставок продукції з Туреччини, а також досить невисокими темпами збуту. При цьому експерти підкреслюють, що, незважаючи на девальвацію, лимони сьогодні на оптових ринках України коштують в середньому на 45% дешевше, ніж на початку жовтня 2015 року.

    Инф. agravery.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.