• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ТОП-4 областей-виробників свинини
    Опубликовано: 2016-09-19 15:30:00

    За 8 місяців 2016-го, Волинська, Львівська, Харківська та Чернігівська області продемонстрували найкращі показники з виробництва свинини, кожна у своїй «категорії». Про це повідомляє Асоціація свинарів України, з посиланням на дані Держстату.

    Так, протягом січня-серпня сільськогосподарські підприємства Харківщини виростили та реалізували на забій на чверть більше живця свиней ніж рік тому, а у Волинській області — на третину.

    Львівщіна відзначилася одними з найвищих середньодобових приростів свиней. Цьогорічні показники перевершили результати минулого року на 17% і сягнули 658 г/день. Це позитивно позначилося на загальних об’ємах вирощування, і обсягах пропозиції живця забійних кондицій.

    На Чернігівщині, свинарі виробили 8,5 тис. т свинини. На забій реалізували 7,9 тис. т. Відтак, доробок області покращився на 16%, порівняно з аналогічним періодом минулого року.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.