• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Фонд гарантування вкладів судиться з ПАТ «Кременчукм’ясо»
    Опубликовано: 2016-09-04 15:30:00

    23 серпня Господарський суд Полтавської області порушив провадження у справі за позовом ліквідатора банку «Фінанси та кредит» до ПАТ «Кременчукм’ясо» про стягнення 563,2 млн грн. Як повідомляється, ПАТ «Кременчукм’ясо» фігурує в переліку підприємств, які вивчає Генпрокуратура в рамках кримінального провадження №42016000000001725 від 29.06.2016.

    Слідство не виключає, що 5 млрд грн рефінансування НБУ, які отримав банк «Фінанси та Кредит» для стабілізації діяльності, «можливо, безпідставно було перераховано» (цитата) групі підприємств, «які прямо або опосередковано пов`язані з зазначеним банком». "Вказані суб`єкти господарювання шляхом проведення низки фінансових оборудок та удаваних правочинів, можливо, перерахували ці кошти на рахунки підприємств з ознаками фіктивності та вивели вказані кошти з обігу", - йдеться в ухвалі Печерського райсуду м. Києва від 15 липня.

    04 серпня Печерський райсуд м. Києва частково задовольнив клопотання слідчого Генпрокуратури (департамент з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки) та надав дозвіл на обшук у домоволодінні фізособи, яка працювала виконувачем обов`язків голови правління банку «Фінанси та Кредит». До слова, у вересні 2015 року – через кілька днів після введення тимчасової адміністрації в банк «Фінанси та кредит» керівник «Кременчукм’яса» Ірина Дроздова заявляла, що ПАТ "Кременчукм`ясо" не потрапило в заставу під рефінансування банку "Фінанси та Кредит". За її словами, хоча відповідні наміри були, проте належні документи не були оформлені.

    Довідка:

    Публічне Акціонерне Товариство «Кременчукм’ясо» - вітчизняне підприємство, що входить до десятки найбільших підприємств м'ясопереробної галузі України. На сьогодні загальна кількість співробітників ПАТ «Кременчукм’ясо» становить 1740 чоловік.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.