• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Заводи «Астарти» планують виробити 450 тис. тонн цукру
    Опубликовано: 2016-08-28 18:30:00

    Сезон цукроваріння в агрохолдингу «Астарта» розпочався із Жданівського цукрового заводу (Вінницька область). Підприємство вже переробило понад 5 тис. тонн цукрових буряків нового врожаю. Про це повідомила прес-служба «Астарти».

    Невдовзі будуть запущені ще сім цукрових заводів компанії.

    Цього року виробничий сезон розпочався раніше з огляду на збільшення посівів і гарну динаміку розвитку цукрових буряків, зазначають у компанії.

    Сукупно заводи агрохолдингу планують виробити не менше 450 тис. тонн цукру із власної сировини та сировини сторонніх господарств.

    Перші поля цукрових буряків на Вінниччині показують врожайність на рівні понад 500 ц/га. Подальші показники врожайності та цукристості, як правило, збільшуються із продовженням росту буряків.

    Напередодні нового сезону «Астарта» замінила на цукрозаводах обладнання (центрифуги, фільтр- та жомопреси тощо) та вжила заходів щодо покращення ефективності використання енергоресурсів.

    agrotimes.net

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.