• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Бангладеш збільшує імпорт української пшениці
    Опубликовано: 2016-08-22 17:30:00

    Переробники зерна з Республіки Бангладеш в даний час нарощують закупівлі як фуражної, так і борошномельної пшениці з Росії і України з огляду на те, що експортна пропозиція зернової з Індії дуже обмежена після тривалої посухи в країні.

    Так, за інформацією трейдерів, Бангладеш законтрактував близько 800 тисяч тонн пшениці з Причорноморських країн з поставкою в період з середини липня по жовтень п.р., при цьому за аналогічний період роком раніше в країну було поставлено 550-600 тисяч тонн зернової з вказаного регіону.

    Популярність причорноморської зернової пояснюється низькими цінами на неї на ринку. Так, вартість фуражної пшениці з вмістом білка близько 10,5% із зазначеного регіону склала $155-$168 за тонну (FOB). Борошномельна зернова з протеїном 11,5-12,5% була законтрактована за ціною $165-180 за тонну (FOB).

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.