• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Молочники відмовляються від кормів з пальмової макухи
    Опубликовано: 2016-08-12 17:30:00

    Найбільша фермерська компанія Нової Зеландії Landcorp оголосила, що припинить використовувати суперечливий тваринний корм на основі макухи ядра кокосового горіха (PKE) до кінця цього фінансового року в червні 2017 року.

    За словами президента компанії Стівена Кардена, всі належні Landcorp ферми до цього часу повинні перейти на альтернативні корми. Як повідомляється, Landcorp проводить кампанію з припинення використання макухи кокосового ядра на фермах Нової Зеландії, в зв'язку з його негативним впливом на тропічні ліси і індустрію молочної продукції і повертається до традиційного для нової Зеландії випасу худоби на пасовищах.

    «Ми хочемо, щоб наші партнери і покупці знали, що можуть довіряти стабільності наших ферм і тому факту, що ми дбаємо про навколишнє середовище», - зазначив у своїй заяві Стівен Карден.

    На думку глави компанії, зміна кормів пройде без економічного збитку. Відмова від макухи кокосового ядра принесе довгострокові фінансові вигоди і посилить здатність Landcorp залучати нових покупців преміум-класу. Замість PKE компанія планує використовувати корми місцевого виробництва.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.