• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Глобальний лідер у молочній генетиці відкриє в Україні своє представництво
    Опубликовано: 2016-08-09 15:30:00

    Alta Genetics допоможе українському господарству покращити якість продукції.

    Презентація пройде в столичному креативному просторі «Щастя HUB» 16 серпня, повідомляє прес-служба компанії.

    Відмічається, що у всьому світі Alta Genetics допомагає фермерським господарствам вибирати биків-плідників з урахуванням характеристик та індивідуальних потреб поголів’я в окремому господарстві. «Тепер, завдяки діяльності «Альта Дженетикс Україна», і українська тваринницька галузь отримає новий виток розвитку. Високотехнологічні методи підбору генетичного матеріалу, багаторічний досвід роботи і фахівці вищого класу роблять експертизу «Альта Дженетикс Україна» по-справжньому унікальною», — обіцяють в компанії.

    Alta Genetics — одна з найбільших генетичних компаній у світі. З річним обсягом продажів понад 14 млн доз сімені та річним зростанням 10%. Вона по праву вважається глобальним лідером у молочній генетиці.

    В Україні Alta Genetics представить 13 биків-плідників таких молочних і м'ясних порід як Голштинська (чорні та червоні), Джерсійська, Швіцька, Ангуська і Герефордська.

    «Міжнародна сім'я Alta Genetics стала ще більшою і міцнішою. Українське представництво — це важлива точка на нашій мапі та перспективний напрямок для бізнесу. В країні є величезний потенціал для розвитку тваринницької галузі в цілому і великої рогатої худоби зокрема, — зауважив віце-президент із продажів компанії Alta Genetics (Нідерланди) Рене Коуманс. — Упевнений, що наші технології допоможуть вирішити бізнес-завдання клієнтів, розширивши і поліпшивши генетичний потенціал їхнього поголів'я».

    Завдяки використанню даної програми можна поліпшити саме ті показники, які необхідні для даного господарства: здоров'я, продуктивність поголів'я, якісні показники молока, зовнішній вигляд тварин та інше.

    Компанія також надає консультаційні послуги, післяпродажну підтримку та навчання в сфері тваринництва.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.