• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Оптові ціни на помідори знову впали
    Опубликовано: 2016-08-06 16:30:00

    На ринку «Нежданный» (Херсонська область) станом на 4 серпня мінімальна оптова ціна зменшилась на 2,4 грн і становить 2,6 грн/кг.

    Протягом тижня у більшості регіонів України знизились оптові ціни на помідори, свідчать дані щотижневого моніторингу Agravery.com. Так, на ринку «Нежданный» (Херсонська область) станом на 4 серпня мінімальна оптова ціна зменшилась на 2,4 грн і становить 2,6 грн/кг. Максимальна ціна становить 3 грн/кг, тоді як 28 липня — 6 грн/кг.

    Крім того, на гуртовому ринку «Шувар» (Львівська область) протягом тижня мінімальна ціна на помідори знизилась на 1 грн (з 6 до 5 грн/кг), в той час як максимальна впала на 17 грн (з 25 до 8 грн/кг).

    До того ж, на київському ринку «Столичний» мінімальна відпускна ціна помідорів зменшилась на 3,5 грн — з 8 до 4,5 грн/кг, а максимальна зросла на 1 грн (з 17 до 18 грн/кг).

    На ринку «Початок» (місто Одеса) станом на 4 серпня мінімальна оптова ціна на помідори протягом тижня зросла з 4 до 4,5 грн/кг, а максимальна залишилась на попередньому рівні і становить 15 грн/кг.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.