• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гриби подорожчали на 2-4 грн
    Опубликовано: 2016-08-01 17:30:00

    Кількість грибів в більшості київських господарствах невелика, але в умовах зниженого рівня споживчого попиту і стійкої жаркої погоди виробникам вийти на прийнятну для себе ціну стає проблематично, повідомляє Національне грибне агентство УМДІС.

    Станом на 27 липня київські ферми відвантажують печериці по 20-22 грн/кг. У більшості грибних господарств України ціна становить 21-24 грн/кг.

    Найвища ціна на печериці зафіксована в Одеській і Харківській області, там місцеві грибні господарства відвантажують гриби по 25-27 грн/кг. Ціни, за якими грибні ферми відвантажують печериці супермаркетам, варіюються в діапазоні 24-32 грн/кг.

    Ринок "Троєщина" торгує по 23-24 грн/кг. Ринок "Шувар" у Львові - по 20-21 грн/кг. Станом на 20 липня київські грибних господарств відвантажували печериці своїм клієнтам по 17-18 грн/кг. У решті регіонів України більшість грибних господарств відвантажували по 20-22 грн/кг.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.