• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Чернігівщина планує провести жнива за 14-17 днів
    Опубликовано: 2016-06-29 18:30:00

    Комплекс збиральних робіт на Чернігівщині проведуть протягом 14-17 робочих днів.

    «Враховуючи фактичний стан озимини, на Чернігівщині початок збирання ранніх зернових культур очікуємо наприкінці першої декади липня. Це за умов сприятливої погоди», — зазначив заступник директора Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Костянтин Лубенцов.

    При цьому обсяг збирання ранніх зернових культур в області складає 292 тис. га, що на 2,5 тис. га (+0,9%) більше минулорічного.

    До того ж, на збирання ранніх зернових аграрії планують задіяти 1 124 зернозбиральних комбайнів. На сьогодні в господарствах практично завершена їх підготовка.

    Заступник директора Департаменту також зауважив, що наявна кількість зернозбиральної техніки дозволяє провести комплекс збиральних робіт протягом 14-17 робочих днів.

    Для зменшення строків збирання ранніх зернових та навантаження на комбайн передбачається додатково залучити біля 144 одиниць високопродуктивних зернозбиральних комбайнів.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.