• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна увійшла до п'ятірки найбільших експортерів пшениці в Індонезію
    Опубликовано: 2016-06-18 16:30:00

    За даними компанії Sales Capital, в 2015 році Україна увійшла в п'ятірку найбільших експортерів  пшениці до Індонезії. На частку нашої країни припадає 4% від загального обсягу пшениці імпортованою Індонезією. Очолює список постачальників Австралія, на частку якої припадає 53% імпорту. На другому місці - Канада (20%), на третьому - США (14%)

    Починаючи з 2011 року, Індонезія щорічно нарощує обсяги імпорту і завозить пшениці більш ніж на $ 2 млрд. У 2014 році в натуральному вираженні обсяг імпорту пшениці перевищив 7,4 млн. тонн. Одним із стимулів такого зростання є низькі імпортні мита.

    Раніше Індонезія більше купувала не пшеницю, а вже готове борошно, однак після конфлікту з її основними постачальниками - Туреччиною, Індією та Шрі-Ланкою - країні довелося запустити власну борошномельну галузь. Зараз в Індонезії працює більше тридцяти борошномельних заводів. Обсяг імпорту пшениці в цьому році, за прогнозами Індонезійської борошномельної асоціації, зросте на 5%.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.