• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Українська пшениця дешевшає
    Опубликовано: 2016-06-06 16:30:00

    Закупівельні ціни на українську пшеницю станом на 3 червня продовжили знижуватися на 100-150 грн/т на умовах поставки СРТ-порт та на 150-250 грн/т на умовах поставки EXW- елеватор.

    «Ціни знижувалися у відповідь на падіння експортних та світових цін, яке розпочалося ще наприкінці травня. Минулого тижня експортні ціни "просіли" на 2-4 дол./т на умовах поставки FOB. А от біржові котирування на Чиказькій товарній біржі (СВОТ) значних змін не зазнали. Інформація з різних країн свідчить про надмірне зволоження грунтів в Франції, Росії Україні, що підтримало ціни минулого тижня», — пояснюють експерти Аграрного союзу України.

    За інформацією, погіршення погодних умов в окремих країнах може вплинути на біржові котирування американської пшениці на Чиказькій товарній біржі (СВОТ) у бік збільшення.

    В Україні попит на пшеницю старого врожаю низький, оскільки експортні програми зведено до мінімуму й оператори ринку уже прицінюються до нового врожаю зерна. Весняна погода з дощами справила позитивний вплив на посіви, проте подальше зволоження грунту є небажаним.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.