• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • COFCO Agri Ukraine відкрила зернотермінал у Миколаївському морпорту
    Опубликовано: 2016-05-19 15:30:00

    Компанія COFCO Agri Ukraine, що входить до складу китайської державної COFCO Corporation, 19 травня відкрила новий зерновий термінал в Миколаївському морському порту. В офіційній церемонії відкриття взяли участь в т.ч. віце-президент COFCO Corporation Чи Джінтао, генеральний директор COFCO Agri Ukraine Володимир Осадчук і почесний президент Миколаївського порту Василь Капацина.

    Загальна потужність нового терміналу становить 2 млн. nонн продукції в рік. Комплекс побудований на базі причалів №1 і 2 Миколаївського порту. Термінал оснащений двома зерносховищ до складу яких входять 16 силосів загальною потужністю 120 тис. тонн і чотири силосу потужністю понад 1,5 тис. тонн відповідно.

    Станції для розвантаження автомобільного та залізничного транспорту на комплексі дозволяють приймати до 10 тис. тонн продукції на добу. Термінал обладнаний зерносушаркою і зерноочищувачем потужністю 50 тис. тонн на годину. Також функціонує лабораторія для перевірки якості зерна.

    Потужність відвантаження зерна на новому терміналі досягає 20 тис. тонн на добу.

    Загальний обсяг інвестицій в реалізацію будівництва склав $ 75 млн. Нагадаємо, що контракт з китайськими інвесторами було підписано в серпні 2014 р потім у вересні 2014 року була забита перша паля і через 18 місяців будівництво терміналу завершилося.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.