• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Дощі завдали шкоди врожаю черешні в Італії
    Опубликовано: 2016-05-13 20:30:00

    В регіоні Апулія (Італія) дводенний дощ завдав величезної шкоди врожаю черешні.

    Більше 70% врожаю сорту Bigarreau і близько 30% сорти Giorgia було втрачено в результаті затяжних дощів. Урожай сорту Ferrovia, який є лідером з вирощування в регіоні Апулія, залишився практично неушкодженим - постраждало тільки 10% ранніх рослин.

    Такі сорти черешні як Bigarreay і Giorgia, є чутливими до погодних умов, тому надмірна вологість призвела до утворення тріщин на плодах (фото внизу).

    Крім цього, різке зниження температури до + 7 ° C, стало причиною отримання деревами теплового шоку, в результаті якого багато квіток було спалено, що призвело до укорочення цветоножки.

    Погода все ще не нормалізувалася. Температура повітря  залишається низькою, що може в подальшому призвести до утворення нових тріщин на плодах.

    Провінція Барі є лідируючою в країні з виробництва черешні. Обсяг врожаю становить 4700 тонн - 34% від вітчизняного виробництва. А в самому регіоні Апулія обсяг виробництва черешні становить 39,8% від національного обсягу.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.