• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ціни на українську сою будуть зростати - прогноз
    Опубликовано: 2016-04-30 17:30:00

    Внутрішні ціни на ринку сої підтяглися вслід за світовими тенденціями цін. На умовах поставки EXW-елеватор та СРТ-завод ціни сої додали 200 грн/т, що зумовлено зростанням цін експортного ринку.

    Про це повідомляє Аграрний союз України.

    Попит на ринку залишається досить високим, а з боку пропозиції поступають незначні обсяги на реалізацію. На умовах поставки FOB ціни збільшилися аж на 13-17 дол./т, що зумовлено світовими цінами.

    На Чиказькій товарній біржі (СВОТ) липневий контракт подорожчав за тиждень на 26,8 дол./т. Ряд чинників, в тому числі й спекулятивні дії «биків» підігрівали ринок. На користь росту цін можна віднести: політичну нестабільність в Бразилії та несприятливі погодні умови в Аргентині, активізацію закупівель сої (хоч і не американської) Китаєм тощо.

    «Значне зростання цін на світовому ринку стимулюватиме внутрішні ціни в Україні до зростання. Вони повинні ще підтягтися, корелюючи зі світовими цінами», — прогнозують експерти.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.