• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • США накопичіли найбільші запаси пшениці за останні 29 років - USDA
    Опубликовано: 2016-04-16 18:30:00

    Міністерство сільського господарства США (USDA) підвищило свій прогноз внутрішньої пропозиції пшениці до найвищого з 1987 року обсягу внаслідок ослаблення попиту в секторі фуражу.

    Американська пропозиція сої буде меншою, ніж очікувалося, внаслідок збільшення імпорту Китаєм, головним в світі покупцем цієї олійної культури, заявив уряд в щомісячному звіті про пропозицію та попит.

    Звіт також підвищив прогноз кінцевих урядових запасів кукурудзи, оскільки скорочення використання секторами кормів продовольства насіння випередило зростання попиту виробників етанолу.

    USDA повідомило, що кінцеві запаси пшениці в кінці 2015/16 маркетингового року становитимуть 976 млн бушелів, що на 10 млн бушелів вище березневого прогнозу. Аналітики очікували кінцеві запаси пшениці на рівні 977 млн ​​бушелів.

    Уряд знизив свої прогнози використання пшениці на фураж до 140 млн бушелів з 150 млн бушелів.

    Прогноз кінцевих запасів сої був скорочений на 3,3% до 445 млн бушелів в порівнянні із середнім прогнозом аналітиків в 454 млн бушелів. USDA прогнозувало кінцеві запаси кукурудзи на рівні 1,862 млрд бушелів, що на 25 млн бушелів вище березневого прогнозу. Аналітики в середньому спрогнозували кінцеві запаси кукурудзи на рівні 1,845 млрд бушелів.

    Світові кінцеві запаси пшениці були в прогнозі підвищені та перевершили очікування 239,26 млн тонн, перевищивши верхній рівень прогнозів аналітиків, які коливалися від 235,14 до 238,50 млн тонн. Підвищення прогнозів врожаю в Європейському союзі і Аргентині збільшило прогноз світового виробництва пшениці до рекордних 733,14 млн тонн, повідомило USDA.

    USDA також підвищило свій прогноз світових кінцевих запасів кукурудзи і сої до 208,91 млн тонн і 79,02 млн т. Середні прогнози аналітиків склали 207,35 млн тонн і 78,96 млн т.

    USDA підвищило свій прогноз виробництва кукурудзи в Аргентині на 1 млн тонн - до 28 млн тонн внаслідок сприятливих дощів в лютому і березні. Також був підвищений прогноз врожаю сої в Аргентині до 59 млн тонн з 58,50 млн тонн.

    Прогноз виробництва сої в Бразилії був залишений без змін на рівні 100 млн тонн. Прогноз виробництва кукурудзи в Бразилії склав 84 млн тонн, як і в березневому прогнозі.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.