• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Закупівельні ціни на сире молоко продовжать зростати
    Опубликовано: 2014-12-19 18:04:09

    Ціна на молоко вищого ґатунку в Україні протягом тижня була стабільною.

    Закупівельні ціни на молоко все більше намагаються стримувати свій шалений темп зростання. Про це повідомляє аналітичний відділ компанії «Дикун».

    Станом на 15 грудня, ціни на молоко екстра ґатунку, за даними господарств АВМ, зросли на 0,84% — 4,81 грн/кг. Найвища ціна на нього була зафіксована в Київській області — 4,90 грн/кг, а найнижча — в Черкаській  — 4,72 грн/кг. Проте, в даній області за тиждень ціна на молоко екстра сорту зросла на 10 копійок.

    Ціна на молоко вищого ґатунку протягом тижня була стабільною — 4,58 грн/кг. Найдорожче молоко цього ґатунку було в Полтавській та Кіровоградській областях — 4,95 та 4,92 грн/кг, відповідно. Найдешевше молоко цього ґатунку купляють у Черкаській області — 4,20 грн/кг.

    Молоко першого ґатунку закуповували по 4,47 грн/кг, що на дві копійки вище ціни минулого тижня. Як і раніше, найдорожче його купують у Донецькій області — 4,80 грн/кг, а найдешевше — на Львівщині — 4,00 грн/кг.

    Говорити про подальшу цінову ситуацію наразі доволі складно, адже переробними все менше хочуть піднімати ціни. Девальвація гривні внесе найбільші корективи в загальну картину.

    Ймовірніше всього ціни на наступному тижні будуть зростати.

    Инф. agroua.net

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.