• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • З`їзд Аграрного союзу України на 16 грудня 2014
    Опубликовано: 2014-12-15 13:53:56

    (Адреса: м.Київ, вул.Хрещатик, 2, Український дім,
    І поверх, Концертна зала; Початок з‘їзду: об 11 годині)

    16 грудня у Києві відбудеться З`їзд Аграрного союзу України (АСУ) – громадської організації, яка захищає інтереси традиційних сільськогосподарських товаровиробників – підприємств середнього та малого розміру.

    На з`їзді планується обговорити питання стратегії подальшого розвитку агро-промислового комплексу (АПК), визначити приорітети та больові точки сучасного господарювання на селі, обговорити питання залучення ресурсів для підвищення конкурентоспроможності традиційних сільгоспгосподарств в царині ринкової економіки, налагодження міжнародної співпраці.

    На з`їзді також відбудуться вибори складу Ради АСУ та Голови АСУ, буде відзвітовано про роботу організації за попередні 2 роки, а також узгоджуватиметься шлях оновлення регіональних структур організації.

    Серед запрошених делегатів з`їзду: керівники сільськогосподарських підприємств різних регіонів України, провідні фахівці аграрної сфери, народні депутати України, науковці.

    Можлива пропускна система, тому акредитація – обов`язкова!

    БРИФІНГ ДЛЯ ЗМІ відбудеться по завершенню Зїзду: о14 годині.

    Свої питання та побажання Ви можете попередньо узгодити з прес-секретарем АСУ Дарією Білокобильською: (063) 523-18-40; pres.service.asu@gmail.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.