З`їзд Аграрного союзу України на 16 грудня 2014

15 дек, 13:53

(Адреса: м.Київ, вул.Хрещатик, 2, Український дім,
І поверх, Концертна зала; Початок з‘їзду: об 11 годині)

16 грудня у Києві відбудеться З`їзд Аграрного союзу України (АСУ) – громадської організації, яка захищає інтереси традиційних сільськогосподарських товаровиробників – підприємств середнього та малого розміру.

На з`їзді планується обговорити питання стратегії подальшого розвитку агро-промислового комплексу (АПК), визначити приорітети та больові точки сучасного господарювання на селі, обговорити питання залучення ресурсів для підвищення конкурентоспроможності традиційних сільгоспгосподарств в царині ринкової економіки, налагодження міжнародної співпраці.

На з`їзді також відбудуться вибори складу Ради АСУ та Голови АСУ, буде відзвітовано про роботу організації за попередні 2 роки, а також узгоджуватиметься шлях оновлення регіональних структур організації.

Серед запрошених делегатів з`їзду: керівники сільськогосподарських підприємств різних регіонів України, провідні фахівці аграрної сфери, народні депутати України, науковці.

Можлива пропускна система, тому акредитація – обов`язкова!

БРИФІНГ ДЛЯ ЗМІ відбудеться по завершенню Зїзду: о14 годині.

Свої питання та побажання Ви можете попередньо узгодити з прес-секретарем АСУ Дарією Білокобильською: (063) 523-18-40; pres.service.asu@gmail.com


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/288315.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM