• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Представители ПАО «Хорольский молочноконсервный комбинат детских продуктов» посетили производство витаминных премиксов в Польше
    Опубликовано: 2014-06-25 12:45:23

    Познань (Польща), 16-18 червня - представники ПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів» взяли участь у семінарі, організований компаніями «DSM N. P.» і ТОВ «Галеан, Лтд».

    Компанія «Галеан, ЛТД», як ексклюзивний дистриб'ютор DSM N.P. (Швейцарія) в Україні, у зв'язку з придбанням DSM заводів Fortitech запросив технологів більше десяти українських компаній-виробників відвідати свій семінар з візитом на виробництво вітамінних преміксів в м. Познань (Польща).

    Під час семінару учасникам була надана інформація про структуру роботи кожного відділу на виробництві: починаючи від вибору постачальника сировини і закінчуючи лабораторними перевірками кожної партії преміксу, а також його доставка безпосередньо до клієнта.

    Науковий співробітник по розробці Іоланта Гжибовська презентувала інновації DSM в області змішування різних компонентів з врахуванням побажань клієнтів. Також, під час екскурсії представники єдиного підприємства на території України по виробництву дитячих молочних сумішей – Хорольський МКК ДП мали можливість побачити процес виробництва преміксів: відбір сировини згідно замовлення і специфікації, сортування, змішування і упаковка.

    З дослідницькою лабораторією гостей заводу, де вже безпосередньо відбираються зразки кожного преміксу і проводиться їх аналіз, познайомив директор з питань якості Тедді Кронгард.

    Після закінчення семінару учасники мали відмінну можливість в неформальній обстановці поділитися досвідом, своїми враженнями від поїздки, а також обговорити вичерпний пакет отриманої інформації.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.