• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Аграрии должны объединиться ради Украины
    Опубликовано: 2014-06-14 21:02:54

    Відновлення імпорту свинини з Польщі може значно вплинути на український ринок

    Станом на 24-ий тиждень 2014 року, ціни на свиней І-ї категорії коливаються у межах від 22 до 23,5 грн/кг. За кілограм живої ваги свиней І-ї категорії пропонують 20,5-21,5 гривень. Таку цінову ситуацію викликало певне пожвавлення ринку впродовж 23-го тижня.

    Динаміка цін у регіонах, яка залежить від балансу попиту і пропозиції, приблизно однакова. Ціни на свинину рухаються у боковому коридорі. Про це кореспонденту «Агравері» повідомив Вадим Цимбал, аналітик ринку свинини агроконсалтингової компанії «Дикун».

    «Впродовж останніх тижнів одним з найважливіших питань для свинарів було відновлення імпорту свинини з Польщі. Існує велика ймовірність того, що переробники повернуться до використання імпортної свинини». — сказав він.

    За словами аналітика, вибір контрагентів належить до виключної компетенції суб’єктів підприємницької діяльності, проте нині вітчизняному виробнику потрібна підтримка.

    «Хоча інтереси учасників ринку різняться, спільними діями вони здатні сприяти виходу держави з економічної кризи», — додав Вадим Цимбал.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.