• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Волині два фермерських господарства судяться за 735 тис. грн
    Опубликовано: 2013-12-09 21:30:00

    Селянське господарство «Перлина» звернулось з позовом до суду з вимогою стягнути з селянсько-фермерського господарства «Тех-Агро» 735 тисяч гривень боргу.

    Як зазначається в матеріалах справи, між сторонами було укладено договір, згідно з яким господарство «Перлина» надала господарству «Тех-Агро» фінансову допомогу у розмірі 526 тисяч гривень. Договір було укладено 1 вересня 2012 року і було погоджено, що кошти повинні повернути до 1 вересня 2013 року. Однак, позикодавець отримав лише 20 тисяч гривень і тому звернувся до суду. Позивач вимагає повернути 481 тисячу боргу і ще 254 тисячі гривень штрафних санкцій за невиконання умов договору, повідомляє «Під прицілом»

    Проте, «Тех-Агро» борг не визнає і стверджує, що гроші були повернуті, повідомляє p-p.com.ua.

    «Було укладено ще один договір — трьохсторонній за участю фермерських господарств та «Радехівського цукрового заводу». За цим договором ми займались вирощенням цукрових буряків: 600 гектарів обробляла «Перлина» і 100 гектарів — наше господарство. «Перлина» заборгувала цукровому заводу, і ми компенсували цей борг, тому вважаємо, що свою заборгованість погасили», — зазначив голова селянсько-фермерського господарства «Тех-Агро» Юрій Грушковський.

    Однак, позивач заперечив це твердження, посилаючись на те, що цей договір не стосується справи, до того ж немає платіжних доручень, які підтверджують перерахування коштів. Наразі справа розглядається в суді.

    agravery

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.