• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Швейцарська компанія Syngenta AG планує збільшити свої продажі на 39%
    Опубликовано: 2013-12-09 18:30:00

    Швейцарська компанія Syngenta AG має намір в 2017 році вийти на обсяг виручки в Україну 500 млн доларів, що на 38,8% більше в порівнянні з очікуваним показником за підсумками 2013 року.

    Відповідна інформація була презентована компанією в ході 5-й міжнародній конференції «Ведення агробізнесу в Україні: перспективи 2014р» в Києві в четвер, пише agronews.ua.

    За словами менеджера з розвитку бізнесу Syngenta в Україні Романа Хрипко, в даний час частка компанії на українському ринку засобів захисту рослин (ЗЗР) і насіння сільськогосподарських культур становить близько 24%. До 2018 року, згідно з його прогнозами, вона може збільшитися на 2-3 процентних пункти.

    Хрипко повідомив, що в структурі продажів Syngenta в Україні ЗЗР і сегмент насіння займають однакові позиції. Менеджер припустив також, що ринок ЗЗР і насіння в Україні буде щорічно рости на 10-15%. За підсумками 2013 року цей ринок оцінюється в 1,5 млрд доларів.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.