• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Украинских аграриев снова "кинули"
    Опубликовано: 2013-06-28 00:58:09
    Пшениця в Україні почала дешевшати через очікуване надходження на ринок зерна нового врожаю, повідомляє «ПроАгро».

    «За даними моніторингу, минулого тижня (з 17 по 23 червня - ІФ), ціни на ринку продовольчої пшениці в Україні почали зниження під впливом швидкого надходження на ринок зерна нового врожаю, ціни на яке озвучуються на 200-300 грн / т нижче діяли до останнього часу », - йдеться в інформації компанії.
    Експерти відзначають, що ціни угод на пшеницю 2-3 класів за тиждень впали на 50 грн / т - до 2050-2150 грн / т (EXW).
    При цьому більш охоче йдуть на зниження вартості зерна аграрії південних областей, де збирання озимої пшениці вже почалася.
    «ПроАгро» відзначає, що ряд великих трейдерських компаній вже оголосили ціни, за якими готові купувати зерно. Так, група компаній «УкрАгроКом» та «Гермес-Трейдинг» встановили ціну попиту на пшеницю 2-3 класів на своїх елеваторах в межах 1600-1680 грн / т, СП «Нібулон» - 1770-1850 грн / т.
    Аналітики компанії прогнозують, що в найближчі час ціни на пшеницю продовжать знижуватися приблизно на 50-100 грн / т на тиждень.
    Як повідомлялося, Україна станом на 25 червня зібрала ранні зернові та зернобобові культури з 943 тис. га, намолотивши 2190000 тонн зерна.
    Інф. latifundist agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.