• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Біржові ціни на зерно та сою зросли
    Опубликовано: 2012-12-25 22:03:55

    Соєвий ринок зріс на 1,6% внаслідок збільшення закупок фондами. Так, останні вирішили, що після різкого падіння соя вже не є переоцінена і слід купувати. Погодні умови в Південній Америці розподілились наступним чином: в Бразилії на півночі сухо, в той час як на півдні Аргентини дуже волого.

    Вартість кукурудзяних березневих ф’ючерсів зросла в п’ятницю на 0,8, хоча в цілому за тиждень показала просідання на $4,53 за тонну. Підтримку кукурудзі надав ринок сої, а також зростання активності з боку фондів.

    Пшеничні ф’ючерси додали в ціні  0,2% на фоні чуток щодо купівлі американської пшениці Бразилією із відвантаженням у січні 2013 року. Додаткову підтримку ринку надала інформація щодо збереження посушливих явищ в основному пшеничному поясі в США. В той же час, чергова доповідь USDA щодо обсягу експортних продажів, які виявились більше ніж очікував ринок, також стимулювали торгівлю і були сприятливими для ціни.

     

    Источник agriagency

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.