• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Голова Закарпатської ОДА зустрівся з представниками світових компаній, які реалізують інвестиційні проекти в Закарпатті
    Опубликовано: 2005-05-19 17:14:38
    17-18 травня голова облдержадміністрації В.Балога зустрівся з представниками світових компаній, які реалізують інвестиційні проекти в Закарпатті - генеральним директором компанії “Флекстронікс” в Європі Е.Брунером, президентом представництва компанії “Ядзакі Європа” Ф.Гойцеротом та директором підприємства “Ядзакі Україна” в Ужгороді Г.Кольвіцем. Йшлося про проблеми реалізації інвестпроектів у зв'язку з ліквідацією режиму спеціальних економічних зон.

    Компанія “Флекстронікс” впроваджує виробництво радіоелектронної обчислювальної техніки на базі ЗАТ “Берегівський радіозавод” та ВАТ “Мукачівський завод “Точприлад” й планувала залучити 24,5 млн. дол.

    США в будівництво нового заводу з виробництва вузлів та виробів для електронної промисловості. Зазначалося, що після внесення змін у Держбюджет щодо СЕЗ інвестор зазнає збитків: при ввезенні матеріалів і обладнання сплачується мито і ПДВ, що значно здочує продукцію і робить її неконтоспроможною. Керівник області відмітив, що підтримує позицію Уряду України щодо наведення ладу із СЕЗ, але перекй, що питання потребує компромісу, його вирішення лежить у політичній площині.

    Инф. Урядовий портал agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.