• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Права успішних іноземних інвесторів в Україні будуть захищені
    Опубликовано: 2005-05-16 08:08:01
    Про це повідомив Перший віце-прем'єр-міністр України Анатолій Кінах під час зустрічі з директором міжнародної групи КНАУФ в країнах СНД Х.Гаммом.

    У ході зустрічі Х.Гамм висловив занепокоєння щодо ліквідації умов спеціального інвестування у вільних економічних зонах та введення податку на додану вартість на інвестиції у вигляді основних виробничих фондів. “Можуть змінюватися закони, однак не умови контрактів”, зауважив директор міжнародної групи КНАУФ.

    За його словами, побоювання щодо погіршення інвестиційного клімату та умов роботи на українському ринку у зв'язку зі скасуванням пільгових умов діяльності в рамках ТПР та СЕЗ висловлюють й ряд інших німецьких компаній.

    Як запевнив Перший віце-прем'єр, наразі за дорученням Президента України готується аналіз втрат від скасування режиму пільгового інвестування в рамках ВЕЗ та ТПР, який буде переданий главі держави. “Одностороннього скасування вільних економічних зон та територій приоритетного розвитку не буде. Якщо інвестор виконує свої зобов'язання, працює чесно та прозоро, підвищує економічний потенціал країни та створює робочі місця - проект повинен працювати”, - наголосив Анатолій Кінах.

    Водночас він повідомив про намір на законодавчому рівні ініціювати питання про скасування норми щодо стягнення ПДВ на інвестиції у вигляді основних виробничих фондів.

    Инф. Урядовий портал agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.