• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко запросив Ніязова відвідати Київ
    Опубликовано: 2005-12-30 12:18:00

    Президент України Віктор Ющенко запросив Президента Туркменістану Сапармурата Ніязова відвідати Київ з офіційним візитом у будь-який зручний для нього час.

    За інформацією прес-служби Президента Туркменістану, особисте послання В.Ющенка передали сьогодні представники української делегації, передає Turkmenistan.

    Сьогодні С.Ніязов прийняв українську делегацію, до складу якої входили заступник голови правління НАК «Нафтогаз України» Володимир Петрук і голова правління будівельної асоціації «Інтербудмонтаж» Анатолій Чижов.

    "Тепло вітаючи керівника Туркменії з наступаючим Новим роком, Президент України побажав йому і всьому туркменському народу щастя, здоров'я і успіхів у 2006 році», – йдеться в повідомленні.

    Як наголосили в ході бесіди гості, керівництво України щиро дякує Президенту Туркменістану за постійну увагу до питань розвитку туркменсько-української співпраці, що знайшло своє підтвердження в укладеній двосторонньої угоді про поставки Україні в 2006 році туркменського природного газу в обсязі 40 млрд. кубометрів.

    "Радiо - ЕРА"

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.