Ющенко запросив Ніязова відвідати Київ

30 дек, 12:18

Президент України Віктор Ющенко запросив Президента Туркменістану Сапармурата Ніязова відвідати Київ з офіційним візитом у будь-який зручний для нього час.

За інформацією прес-служби Президента Туркменістану, особисте послання В.Ющенка передали сьогодні представники української делегації, передає Turkmenistan.

Сьогодні С.Ніязов прийняв українську делегацію, до складу якої входили заступник голови правління НАК «Нафтогаз України» Володимир Петрук і голова правління будівельної асоціації «Інтербудмонтаж» Анатолій Чижов.

"Тепло вітаючи керівника Туркменії з наступаючим Новим роком, Президент України побажав йому і всьому туркменському народу щастя, здоров'я і успіхів у 2006 році», – йдеться в повідомленні.

Як наголосили в ході бесіди гості, керівництво України щиро дякує Президенту Туркменістану за постійну увагу до питань розвитку туркменсько-української співпраці, що знайшло своє підтвердження в укладеній двосторонньої угоді про поставки Україні в 2006 році туркменського природного газу в обсязі 40 млрд. кубометрів.

"Радiо - ЕРА"


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/101393.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM