• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Соціалісти переходять до Тимошенко
    Опубликовано: 2005-10-10 17:04:00
    В Одеській області близько 130 ів Болградської районної організації Соціалістичної партії України заявили про вихід із партії і написали заяви про вступ до партії "Батьківщина". Про це повідомив перший секретар Болградського райкому СПУ Павло Тишковець у понеділок на прес-конференції.
     
    "Це неприємний і болючий крок для нас. Його причиною стала бездіяльність керівництва партії під час формування складу виконавчої влади в нашому районі, яка залишилася без соціалістів", - сказав Тишковець.
     
    Крім того, за його словами, голова СПУ Олександр Мороз призначив керівником виборчого штабу в Одеській області бізнесмена, а той, у свою чергу, свого брата – головою районного передвиборчого штабу СПУ.
     
    "Первинна організація виявилася в стороні від цього процесу", - підкреслив він.
    Тишковець вважає ідентичними програмні цілі й завдання СПУ і "Батьківщини". "Проте в партії Юлії Тимошенко слова не розходяться із ділом", - перекй він.
     
    За інформацією, яку має УНІАН, Одеська обласна організація СПУ 28 вересня ухвалила рішення про ліквідацію Болградської районної організації партії.
     
    «Українська правда»
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.