• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ПРП підтримала Ющенка, його фракція піде шляхом Тимошенко
    Опубликовано: 2005-10-19 12:07:00
    Фракція партії "Реформи і порядок" направила подання в Конституційний суд про конституційність надання недоторканності для депутатів місцевих рівнів.
    Про це з парламентської трибуни заявив фракції "Реформи і порядок" Володимир Яворівський у середу.
    За його словами, уже зібрана необхідна кількість підписів і відповідне подання спрямоване в Конституційний суд.
    Яворівський підкреслив, що якщо КС не розгляне це подання, тоді фракція підтримає законопроект, внесений депутатом Василем Онопенком, яким пропонується скасувати недоторканність депутатів узагалі.
    Як раніше повідомлялося, и фракції ПРП заявляли про те, що ведеться збір підписів для направлення подання в Конституційний суд про конституційність закону, що надає недоторканність депутатам місцевих рад.
    Раніше президент Віктор Ющенко направив у КС аналогічне подання.
    Тим часом, фракція "Народний союз "Наша Україна" буде ініціювати внесення змін у Конституцію, що стосуються скасування депутатської недоторканності.
    Про це заявила в середу з парламентської трибуни фракції НСНУ Лариса Усаченко, навши, зокрема, що Конституційний суд двічі визнавав неконституційними положення відповідного закону.
    "Фракція "Наша Україна" наполягає на повній ліквідації депутатської недоторканності народних депутатів України", - сказала Усаченко.
    Українська Правда
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.