• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Рівненська НПУ звинувачує голову Здолбунівської РДА у порушенні виборчого процесу
    Опубликовано: 2005-11-08 16:03:00
    Рівненська обласна організація Народної Партії вважає, що дії голови Здолбунівської райдержадміністрації Світлани Ніколіної спрямовані на безпосереднє втручання у виборчий процес і порушують рівність прав його учасників у майбутній виборчій кампанії 2006 року.

    Про це повідомила прес-секретар голови РОО Народної Партії Оксана Грицай.

    Як повідомляє виконком Рівненської обласної організації Народної Партії, під безпосереднім керівництвом голови Здолбунівської райдержадміністрації 27 жовтня та 1 листопада 2005 року проводились засідання “круглого столу” представників провладних політичних організацій району, де розроблялася стратегія майбутніх виборів до місцевих рад, міського, селищного та сільських голів Здолбунівського району.

    и обласного осередку Народної партії вважають, що про застосування грубого адміністративного ресурсу ще до початку виборчого процесу в Здолбунівському районі свідчать такі факти: ініціатива про утворення “круглого столу” та “Народної коаліції” виходить від голови райдержадміністрації; представників політичних організацій району запрошують на засідання посадовці з райдержадміністрації; засідання “круглого столу” проходять у приміщенні адміністрації у присутності заступників голови райдержадміністрації; головує на засіданнях Світлана Ніколіна, причому вона особисто представляє проект угоди про створення “Народної коаліції”, розроблений в апараті адміністрації.

    У зв’язку з цим, голова РОО Народної Партії Микола Сорока скерував листи Президентові України Вікторові Ющенку, голові ЦВК Яролаву Давидовичу та прокурору Здолбунівського районного суду Рівненської області з вимогою втрутитися та притягнути до відповідальності винних осіб.

    Вголос
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.