• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко запропонує Тимошенко меморандум... і вибачитись?
    Опубликовано: 2005-11-11 09:38:00
    Президент Віктор Ющенко має намір у річницю помаранчевої революції запропонувати своїм "політичним партнерам" підписати меморандум взаєморозуміння та про чесні вибори.
     
    Про це він заявив під час телемосту із студентами Києва, Львова та Донецька в прямому ефірі в четвер.
     
    "22 листопада я запропоную своїм політичним партнерам підписати меморандум взаємопорозуміння, меморандум про чесні вибори 2006 року. 22 числа будуть перші президентські слухання в українському домі", - розповів він.
     
    "У мене немає проблем у стосунках з жодною персоною. Це є проблема всередині команди. Я є президент", - зазначив він.
     
    "Ті колеги, які сьогодні займають різні політичні ніші, формують ті чи інші політичні сили, я хотів би, щоб вони стояли поряд. Кому потрібно вибачилися, подали руки, формували коректні, дружні взаємини, пам’ятали, що перед ними стоїть народ з колосальними очікуваннями", - зазначив Ющенко.
     
    Він назвав 22 листопада Днем Свободи. "Ті достойники, які були на вулицях і майданах України, це їхнє свято, і ми повинні його на самому високому рівні відзначити... тому я запрошую і своїх політичних партерів і навіть людей, які стояли на другому березі, під іншими прапорами".
     
    "Українська правда"

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.