• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • БЮТ займається працевлаштуванням свого лідера – Микола Мартиненко
    Опубликовано: 2005-11-11 14:16:00
    Ініціювання низки псевдо-скандалів на тему "корупційних дій" лідерів НСНУ заступник голови Ради партрії "Народний Союз Наша Україна", лідер парламентської фракції "Наша Україна" Микола Мартиненко вважає однією із передвиборчих технологій контів партії. Про це він заявив в інтерв’ю газеті "День". "Це дуже вигідна технологія, до того ж "обкатана" попередньою владою. Тепер її взяв на озброєння, зокрема, блок Тимошенко", – зазначив Мартиненко.
     
    Як приклад відсутності ґрунту для подібних обвинувачень парламентарій навів слухання парламентської комісії у його "справі", на якому з Мартиненка були остаточно зняті всі підозри. "Вельми сумнівні свідчення, на зразок роздрукувань з інтернет-сайтів, що Олександр Зінченко таки зумів надати, датовані жовтнем, тоді як його гучна заява – початком вересня. Свої "докази" він шукав понад місяць!", – наголосив народний депутат.
    "Якщо політика робиться на популізмі, досить вибрати для себе кілька основних "фішок", якими потім постійно спекулювати. Для БЮТ такою "фішкою" стала сьогодні боротьба з корупцією. Вони тепер навіть не просуванням своєї політичної лінії займаються, а вирішують питання працевлаштування свого лідера в Раді майбутнього скликання", - наголосив Микола Мартиненко.
     
    Говорячи про склад майбутнього виборчого альянсу, Микола Мартиненко підкреслив, що "до вибору союзників ми ставимося дуже уважно. З’явилися також нові потенційні союзники, у тому числі ті, хто в парламенті не є ами нашої фракції". За основу блоку на базі "Народного Союзу Наша Україна", за словами голови парламентської фракції "Наша Україна", буде взято "конфігурацію блоку "Наша Україна" формату 2002 року.
     
    Прес-служба НСНУ
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.