• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Луганська "Молода ПОРА" - модерно за права студентів
    Опубликовано: 2005-11-11 14:57:00
    У Луганську створений осередок Всеукраїнської молодіжної організації "Молода ПОРА", яку очолив Євген Тютюнник, студент ЛНПУ імені Тараса Шевченка.

    "До нас уже приєднуються студенти, які рішуче налаштовані проти обмеження їхніх прав. Ми запрошуємо вступити в одну із «наймолодших» серед молодіжних організацій України свідомим людям віком від 14 до 22 років", - сказав Євген Тютюнник.

    "Молода ПОРА" є молодіжним крилом Громадянської партії "ПОРА", з якою передбачене співробітництво на підставі договору. "Проте ми будемо відстоювати свої позиції, покладаючись у першу чергу на свої сили", - заявив Євгеній Тютюнник.

    "Ми не будемо діяти як старі "молодіжки" партій. Ми - діти вулиць, а не діти з вулиці", - підкреслив Євгеній Тютюнник. Він обіцяє, що дана громадська організація буде принципово відрізнятися від всіх інших своєї модерністю, безпосередністю і чіткою громадянською позицією.

    Найближчим часом "Молода ПОРА" міста Луганська планує акцію, присвячену Дню студента і Дню боротьби зі СНІДОМ.

    Прес-служба партії "ПОРА"
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.