• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Комуністи хочуть звільнити Пинзеника за свої гріхи
    Опубликовано: 2005-11-11 16:10:00
    Компартія заявляє, що проголосувала за законопроект, який ліквідував верхню планку підвищення пенсій для депутатів, оскільки там же було прописано підвищення пенсій для афганців і інвалідів праці.
     
    Про це говориться в заяві, поширеній прес-службою КПУ в п’ятницю.
    Партія поклала провину за своє голосування на "провокаційні дії" міністра фінансів Віктора Пинзеника.
     
    Як говориться в повідомленні КПУ, міністр, представляючи у Верховній Раді законопроекти, "навмисне поєднав у єдиний пакет законопроектів пенсійного забезпечення різні категорії пенсіонерів: ветеранів війни, афганців, інвалідів труда, чорнобильців і державних службовців, серед яких народні депутати".
     
    "Своєю єзуїтською махінацією, цей "комбінатор", спираючись на пропрезидентську і проурядову більшість, виніс для голосування у ВР пакет, не давши можливості фракції комуністів розглянути кожен законопроект окремо", - відзначається в заяві.
     
    "Провокація правонационалистических сил привела до того, що фракція КПУ вимушено проголосувала "за", тому що не могла піти проти збільшення пенсій учасникам війни, чорнобильцям, афганцям і ін. нужденним категоріям громадян", - стверджують комуністи.
    "Спекулюючи на голосуванні по пакеті законопроектів, у СМИ почалася ціла компанія по дискредитації Компартії, що з кожним днем, напередодні виборів, має усе велику підтримку в трудящих", - говориться в повідомленні.
     
    КПУ заявляє, що уже внесла на розгляд ВР проект Закону про обмеження пенсій держслужбовцям, у першу чергу, народним депутатам, працівникам прокуратури, суддям.
    Також партія виступає за звільнення міністра фінансів Пинзеника.
     
    "Українська правда"
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.