• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На крісло київського мера з'явився ще один кандидат
    Опубликовано: 2005-11-11 16:44:00
    Партії реформи і порядок Володимир Бондаренко підтвердив свій намір брати участь у виборах мера Києва.
     
    "Мені це питання задають вже тривалий період, і я однозначно відповідаю завжди "так" і зараз скажу: "так". Я буду в тій чи іншій конфігурації брати участь у виборах Київського міського голови", - заявив він.
     
    При цьому Бондаренко зазначив, що "конфігурація" ця може бути різною, і що для нього на посаді мера головним завданням буде "змінити порядок життя в Києві".
     
    "І не обов'язково, щоб на чолі списку тих людей, які так само як і я думають, був Бондаренко чи Іванов. Для мене важливо інше", - зауважив депутат.
     
    "Та система управління, яку я запропонував і яка підтримана дуже багатьма із тих, хто себе вже заявив у кандидати на мери, передбачає департаментну схему управління містом, досить самостійні напрямки розвитку міста, які були б інтелектуально і матеріально-технічно забезпечені на рівні спільних рішень команди", - пояснив він.
     
    За словами депутата, мер в даному випадку потрібен лише "як людина, яка є патріотом міста, яка любить це місто і яка може чітко працювати з командою однодумців".
     
    Бондаренко перкй, що сьогодні кияни мають "абсолютно відмінну особистість в Києві з візантійським типом управління, авторитарними формами диктаторства". "І разом з тим немає там чіткої команди, яка б діяла як один механізм", - додав він.
     
    Депутат нав, що кандидатами у мери столиці називали себе колишній віце-прем'єр Микола Томенко, депутат Михайло Поживанов. Бондаренко повідомив, що мав розмови щодо цього з боксером Віталієм Кличком, колишнім заступником діючого мера Іваном Салієм.
     
    Також Бондаренко має інформацію, що на посаду мера столиці будуть претендувати дві жінки: Ірина Голубєва (начальник Управління у справах жінок, інвалідів, ветеранів війни та праці КМДА, голова Національної ради жінок України) та Ганна Матіко-Бубнова (депутат Київради, радник Київського міського голови).
     
    Українська правда
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.