• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ярослав Кендзьор: „При всій моїй повазі до багатьох осіб із керівного складу “НСНУ”, не можна забувати про реакцію суспільства”
    Опубликовано: 2005-11-14 12:35:00
    Голова Львівського крайового Руху, представник парламентської фракції НРУ про формат участі Руху в майбутніх виборах до Верховної Ради.

    Існує велика ймовірність формування Блоку Віктора Ющенка за участю Народного Руху України. Є рішення центрального проводу нашої партії, в котрому йдеться про створення цієї сили. Вам, мабуть, відомо, що зорганізовано координаційну раду за участю “НСНУ”, КУН, Партії промисловців і підприємців, Народного Руху України. Вже розроблено певні стратегії, під якими поставили підписи керівники цих політичних партій. ю, це можна сміливо вважати початком конкретної, цілеспрямованої роботи. Відтак існує велика ймовірність, що Блок Віктора Ющенка сформують”, - відзначив в інтерв´ю Львівській газеті п.Кендзьор.

    Відповідаючи на питання щодо квоти НРУ у спільному списку потенційного Боку, Ярослав Кендзьор підкреслив: „Ми поставили вимогу, що квота нашої партії не може бути меншою, ніж на парламентських виборах 2002 року. Тобто не менш ніж 20 народних депутатів. Керівництво “НСНУ” сприйняло нашу позицію нормально”.

    Про наявність в лавах „НСНУ” Петра Порошенка, Олександра Третьякова, Миколи Мартиненка:У рішенні Центрального проводу Народного Руху України є вимога, котра стосується відсутності в списку блоку осіб, які скомпрометували себе. В суботу це питання розглядали на з’їзді “НСНУ”. І наскільки відомо, під час обговорення атмосфера була доволі гарячою. Я вважаю, що це питання є принциповим. І ще, ю, що вимогу НРУ виконають. При всій моїй повазі до багатьох осіб із керівного складу “НСНУ”, не можна забувати про реакцію суспільства. В інтересах цілого блоку, щоб у списку не було скомпрометованих осіб. Думаю, це всі розуміють, тому вживатимуть необхідних заходів”.
     
    Прес-служба НРУ
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.