• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Виборчий блок „Єдність” пропонує?
    Опубликовано: 2006-01-20 15:08:00

    ЗВЕРНЕННЯ

    Виборчого блоку „Євген Марчук – „Єдність”

    до Президента України щодо проведення

    Національного круглого столу

    Вельмишановний пане Президенте України

    Виборчий блок “Євген Марчук – “Єдність” вважає, що кризові явища в державі - перш за все в політичній, економічній, зовнішньополітичній сферах - загують порушенням стабільності в державі і викликають зростаючу тривогу громадян України.

    Подолання таких криз потребує невідкладних, професійно виважених та рішучих кроків керівництва усіх гілок влади. Цими кроками мають бути демонополізація влади через всебічний розвиток народовладдя та надання реальних повноважень територіальним громадам України.

    Досвід європейських країн, перш за все нашого доброго сусіда Польщі, свідчить: найефективнішою організаційно-правовою формою визначення шляхів та напрямків трансформації публічної влади при виникненні суспільно-політичної кризи в державі є Національний круглий стіл за участі впливових державних, політичних, громадських діячів та представників провідних неурядових організацій. Через Національний круглий стіл можна було б досягти суспільного консенсусу для визначення шляхів подолання кризи. Значну роль в роботі Національного круглого столу мають зіграти муніципальна влада і депутатський корпус місцевих рад, зокрема, Всеукраїнське об’єднання депутатів місцевих рад, яке послідовно виступає за демонополізацію державної влади та розвиток місцевого самоврядування і зробить все необхідне, для єднання українського народу і подолання ним кризових явищ у владі.

    Ми готові взяти активну участь в підготовці і створенні такого вкрай необхідного суспільного інституту як Національний круглий стіл.

    Євген Марчук

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.