• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Блок Литвина в Черкасах відкрив громадську приймальню
    Опубликовано: 2006-01-26 10:38:00

    22 січня відбулось офіційне відкриття міської громадської приймальні Народного блоку Литвина у приміщенні черкаського планетарію. На відкриття завітали народний депутат, голова Черкаської обласної організації Народної Партії Сергій Терещук і депутат міськради, голова Черкаської міської організації Народної Партії Сергій Саєнко. Про це повідомляє прес-служба НПУ

    Як повідомив керівник громадської приймальні НБЛ Сергій Кононенко, приймальня вже працює із 12 січня і працюватиме без вихідних. За цей час до приймальні звернулось понад десяток громадян. І ще близько 30 звернулися до міської організації Народної Партії. Поки що більша частина звернень пов’язані із комунальними проблемами — поривами мереж теплопостачання та перебоями із електрикою, які сталися внаслідок дуже низьких температур. Як повідомив Сергій Іванович, усі звернення громадян було переадресовано міським комунальним службам і на більшість з них міська влада одразу ж відреагувала. Також громадяни звертались за роз’ясненнями виборчого законодавства, оскільки ще й досі у новаціях, особливо пов’язаних із зміною меж округів, розібратися не можуть. Сергій Кононенко повідомив, що громадська приймальня НБЛ у Черкасах також здійснюватиме громадський контроль за діями влади, зокрема, за тим, наскільки оперативно відповідні міські служби реагують на звернення громадян.

    ELCOMART Выборы2006

    «Обсудить на е Силы Народа»

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.