• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Міністр праці підписав Угоду про співпрацю із Товариством Червоного Хреста України
    Опубликовано: 2006-04-10 11:56:00

    7 квітня 2006 року Міністр праці та соціальної політики України Іван Сахань та Президент Товариства Червоного Хреста України Іван Усіченко підписали Угоду про співробітництво щодо організації надання населенню соціальної допомоги та соціальних послуг.

    Як наголосив Іван Сахань, „Угода дає нам можливість, об’єднавши зусилля, забезпечити поважне та гідне ставлення суспільства до літніх людей, громадян з особливими потребами та інших осіб, які потребують постійної сторонньої допомоги”.

    Угодою передбачено взаємодію щодо виявлення та обліку малозабезпечених непрацюючих громадян, в тому числі одиноких ветеранів війни та праці, інвалідів тощо, організацію надання одиноким непрацездатним громадянам, ветеранам безкоштовного харчування та гуманітарної допомоги, забезпечення спільної діяльності обслуговування вдома одиноких лежачих тяжкохворих громадян, які повністю втратили здатність до самообслуговування та ін., повідомив Міністр.

    Слід зазначити, що спільна діяльність органів праці та соціального захисту населення та організацій Червоного Хреста вже дала позитивні результати. Так, у Львівській області між установами системи Мінпраці та організаціями Червоного Хреста проводиться обмін інформацією про надання різних видів допомоги, як з місцевих, так і з гуманітарних програм. На місцях опрацьовується єдина система обліку одиноких громадян похилого віку, інвалідів та взаємна інформація щодо необхідності надання

    Інф. Міністерство праці та соціальної політики України

     

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.